Nu Windows 10 beschikbaar is, wordt het misschien tijd voor vernieuwing van uw werkplek(ken). Alleen investeren in deze tijden? Investeren in vernieuwing van uw werkplekken hoeft niet meer met de Werkplekpakketten van Strazo! Voor een vast bedrag per maand heeft u een complete werkplek.

Basis
Per maand vanaf
€ 29,-
Betaal uw werkplek per maand
Gratis VoIP telefoon
Bestel nu
Premium
Per maand vanaf
€ 69,-
Betaal uw werkplek per maand
Multifunctionele Printer
Gratis VoIP DECT telefoon
Gratis onbeperkt bellen
Gratis anti-virus
Bestel nu

Werkplekpakket, investeren is overbodig geworden!

Met een werkplekpakket hoeft u geen investering meer te doen in uw ICT omgeving. Voor een vast bedrag per maand heeft u een complete werkplek, inclusief telefonie. Met Hosted VoIP u een toekomstvaste telefooncentrale in de cloud. Bijkomend voordeel is dat de Hosted VoIP telefooncentrale in de cloud staat, hierdoor bent u altijd bereikbaar. Zelfs als u op kantoor geen internet heeft, de Hosted VoIP telefooncentrale kan de binnenkomende gesprekken eenvoudig doorschakelen naar een andere telefoonnummer.

De Werkplekpakket Standaard en Premium bevatten beide de dienst Werkstation Support. Heeft u problemen met uw werkstation of telefonie, wij helpen u graag verder. Ook adviseren wij u graag en helpen u bij al uw vraagstukken, bijvoorbeeld het vraagstuk of u zorgeloos kunt upgraden naar Windows 10.

Werkplekpakket