Hét unieke product van Strazo, het Starterspakket. Deze pakketten zijn speciaal samengesteld voor startende ondernemingen. Mocht u een andere combinatie willen is dit uiteraard altijd mogelijk, kies dan het Zelf Samenstellen pakket.

Basis
Per maand vanaf
€ 33,-
Ideaal voor de ZZP-er
Gratis onbeperkt bellen
Gratis domein
Gratis visitekaartjes
Gratis webhosting
Gratis Exchange Online
Klik hier om te bestellen
Premium
Per maand vanaf
€ 190,-
Alles-in-één pakket!
Klik hier om te bestellen
Zelf samenstellen
Per maand vanaf
€ 4,50
Uw wensen, uw pakket
Komen de samengestelde pakketten niet overeen met uw behoeftes? Geen probleem, bij ons kunt u ook uw eigen pakket samenstellen. Klik op de knop hieronder om uw eigen pakket samen te stellen.
Zelf samenstellen
Bel mij terug

Één aanspreekpunt

Als beginnende ondernemer komt er bij het starten van een bedrijf veel op u af. U heeft met veel verschillende partijen te maken om uw bedrijf van de grond te krijgen. Wij begrijpen dit en hebben hiervoor het starterspakket ontworpen. Hierdoor heeft u alles wat u nodig heeft om uw bedrijf te starten op één plek. Bij ons heeft u nog maar één aanspreekpunt, wij regelen de communicatie naar de andere partijen. Hierdoor kunt u doen wat u echt leuk vindt, ondernemen.

Zelf starterspakket samenstellen

Er zijn 3 standaard pakketten waar u uit kunt kiezen. Uiteraard kunt u ook zelf een  starterspakket samenstellen, helemaal naar uw behoeftes. Op de pagina Zelf Samenstellen kunt u uw pakket zelf samenstellen. Zit er toch een product niet bij? Neem dan contact met ons op. Door onze verschillende partners kunnen  we u overal mee helpen, van een internet lijn tot uw drukwerk en van uw mobiele telefoon tot  uw administratie.

Starterspakket