Nieuw: Panasonic Cameramanager

Panasonic Cameramanager is ideaal voor ondernemers die op een afstand een oogje in het zeil willen houden. Met deze Alles-In-1 oplossing voor camerabeveiliging kunt u altijd en overal meekijken, of dit nu op uw desktop of op uw iPad is.


Geen zorgen, waar u ook bent

Met Panasonic Cameramanager kunt u altijd zien wat er in uw bedrijf gebeurt, waar u ook bent. U kunt de beelden in real-time bekijken maar u kunt ook opnames bekijken binnen de Panasonic Cameramanager applicatie. Met behulp van bewegings- en infrarooddetectie kunt u het systeem zo in stellen dat u een pushnotificatie en/of e-mail krijgt wanneer er beweging, geluid of warmte binnen uw bedrijf wordt gedetecteerd.

Gebruiksgemak en Smart Analytics bij Panasonic Cameramanager

Panasonic Cameramanager is voorzien van de Smart Analytics tool CLVR. CLVR kan het verschil bepalen tussen mensen en objecten en stuurt alleen een notificatie als dit nodig is. Hierdoor krijgt u geen onnodige notificaties meer. U kunt zich met Panasonic Cameramanager weer focussen op ondernemen en heeft u geen zorgen over uw beveiliging.

Multiplatform en Plug & Play

Uw beveiliging is met Panasonic Cameramanager zeer eenvoudig te installeren. U sluit de camera op eenvoudige wijze en binnen enkele minuten aan op de applicatie. Probleemloos want alles is volledig geautomatiseerd.

Camera’s

Een geschikte cloud camera is via ons te bestellen. U heeft ook de mogelijkheid om een camera ergens anders aan te schaffen. Afhankelijk van het model worden diverse funcionaliteiten wel of niet ondersteund. CLVR wertk bijvoorbeeld alleen met de camera die verkrijgbaar is bij ons. Andere cameramodellen en ondersteuning van functionaliteiten vindt u op de website van Panasonic Cameramanager.