Category Archives: Nieuws

17aug/15
Windows 10

47% van de bedrijven plant overstap Windows 10

47 procent van de bedrijven willen overstappen naar Windows 10. Ruim de helft van deze 47 procent wilt nog voor het eind van 2016 migreren naar Windows 10.


Dit blijkt uit een onderzoek van zakelijk softwareleverancier Matrix42 onder ruim duizend Europese bedrijven. Ongeveer een kwart wilt zelfs nog voor het einde van 2015 overstappen naar Windows 10.

Het einde van de ondersteuning op Windows XP en Windows 7, de twee meest gebruikte Windows-versies binnen het bedrijfsleven, is de voornaamste reden voor de overstap. Een derde van de ondervraagden geeft aan dat door de stop op ondersteuning zorgt voor veiligheidszorgen.

Zorgen over overstap Windows 10

Een derde van de ondervraagden geeft aan dat door de overstap er compatibiliteitsproblemen kunnen ontstaan en een kwart vreest dat de overstap naar Windows 10 te veel tijd en geld gaat kosten.

Bron: nu.nl

07aug/15
Minder Starters In Het MKB

Minder starters in het MKB

Het Midden- en KleinBedrijf (MKB) heeft in de laatste tijd minder starters. Vorige maand telde de Kamer van Koophandel (KvK) 11 procent minder starters dan in juli vorig jaar.


Het aantal ZZP’ers daartegenover is ten opzichte van dezelfde maand een jaar eerder gegroeid.

Minder starters in het MKB komt door hoge investeringen

De minder starters in het MKB komt volgens de KvK doordat een onderneming momenteel makkelijker alleen te starten is dan een ‘klassiek’ bedrijf te starten. Hiervoor moeten veel investeringen gedaan worden en dit toch een te groot obstakel is.

In de maand juli zijn er in totaal 13.717 bedrijven gestart, dit is 1 procent meer dan een jaar geleden. Daartegenover stonden 7.873 bedrijfsbeëindigingen. Het aantal ondernemers dat de stekker eruit trok, kwam 2 procent lager uit.

Heeft u ook moeite met de investeringen om een bedrijf op te starten? Kijk eens naar onze starterspakketten!

Bron: nu.nl

07aug/15

Vernieuwingen Strazo

Wij hebben als doelstelling om de ZZP’er en het MKB betaalbare oplossingen te bieden. Met deze gedachte zijn er binnen onze organisatie wat vernieuwingen. Allereerst de nieuwe website, hier kunt u alles over onze organisatie vinden en wat wij te bieden hebben.


Voor de ZZP’er en het MKB bieden wij oplossingen voor alle technische en organisatorische zaken.
Dit in combinatie met onze partners, waaronder Ziggo, RoutIT en HP voor alle technische aspecten.
Voor onze organisatorische en administratieve aspecten zijn wij momenteel in gesprek met D. Van Doorn Accountants.

Nieuwe pakketten

Ook hebben wij 2 nieuwe pakketten gecreëerd, de Starterspakketten en de Werkplekpakketten. Met deze 2 pakketten bieden wij oplossingen voor alle obstakels die de ZZP’er en de MKB-er tegenkomen, zowel als starter als ervaren ondernemer.

27jul/15

Nieuw: Panasonic Cameramanager

Panasonic Cameramanager is ideaal voor ondernemers die op een afstand een oogje in het zeil willen houden. Met deze Alles-In-1 oplossing voor camerabeveiliging kunt u altijd en overal meekijken, of dit nu op uw desktop of op uw iPad is.


Geen zorgen, waar u ook bent

Met Panasonic Cameramanager kunt u altijd zien wat er in uw bedrijf gebeurt, waar u ook bent. U kunt de beelden in real-time bekijken maar u kunt ook opnames bekijken binnen de Panasonic Cameramanager applicatie. Met behulp van bewegings- en infrarooddetectie kunt u het systeem zo in stellen dat u een pushnotificatie en/of e-mail krijgt wanneer er beweging, geluid of warmte binnen uw bedrijf wordt gedetecteerd.

Gebruiksgemak en Smart Analytics bij Panasonic Cameramanager

Panasonic Cameramanager is voorzien van de Smart Analytics tool CLVR. CLVR kan het verschil bepalen tussen mensen en objecten en stuurt alleen een notificatie als dit nodig is. Hierdoor krijgt u geen onnodige notificaties meer. U kunt zich met Panasonic Cameramanager weer focussen op ondernemen en heeft u geen zorgen over uw beveiliging.

Multiplatform en Plug & Play

Uw beveiliging is met Panasonic Cameramanager zeer eenvoudig te installeren. U sluit de camera op eenvoudige wijze en binnen enkele minuten aan op de applicatie. Probleemloos want alles is volledig geautomatiseerd.

Camera’s

Een geschikte cloud camera is via ons te bestellen. U heeft ook de mogelijkheid om een camera ergens anders aan te schaffen. Afhankelijk van het model worden diverse funcionaliteiten wel of niet ondersteund. CLVR wertk bijvoorbeeld alleen met de camera die verkrijgbaar is bij ons. Andere cameramodellen en ondersteuning van functionaliteiten vindt u op de website van Panasonic Cameramanager.

23jul/15
Krediet

Vaker krediet voor ondernemers

De economie trekt voorzichtig weer aan dus krijgen bedrijven weer vaker krediet. In 2013 werd 62 procent van de kredietaanvragen helemaal of deels gehonoreerd. Een jaar later is dit gestegen naar 78 procent.


Het MKB heeft het nog steeds lastig. De financiering van kleine bedrijven steeg minder hard de eerste zes maanden van dit jaar, van 51 procent naar 57 procent. Dit blijkt uit de Financieringsmonitor van onderzoeksbureau EIM.

Uit het onderzoek blijkt ook dat ondernemers hun “huisbank” vaak vergeten als een mogelijke kredietverstrekker. Ondernemers kijken eerder naar andere banken of naar familie en vrienden.

Bron: nu.nl