HIPPER App

HIPPER – Anywhere

U kunt met behulp van de Anywhere functie meerdere toestellen koppelen aan uw zakelijke toestel. Hierdoor bent u overal bereikbaar op uw zakelijke nummer, of dit nu op kantoor is of onderweg. Tevens kunt u uw gesprek eenvoudig verplaatsen van uw mobiele toestel naar uw vaste toestel. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is *11 intoetsen op uw vaste toestel.

Anywhere instellingen

HIPPER-Anywhere-Instellingen-208x300 HIPPER-Anywhere-208x300

  1. Druk op Anywhere
  2. Veeg Bel alle locaties naar AAN (hiermee zorgt u dat alle locaties die zijn ingevuld én aan staan ook worden gebeld bij klik-en-bel). U kunt een telefoonnummer toevoegen door op locatie toevoegen te klikken. Dit nummer wordt toegevoegd aan de bedrijfscentrale.
  3. Schakel voor elk toegevoegd nummer de optie Doorschakelblokkering AAN om te voorkomen dat gesprekken naar uw mobiele voicemail gaan.
    HIPPER-Anywhere-Locatie-208x300
  4. De optie Bevestiging vereist zorgt ervoor dat u bij een binnenkomend gesprek op een willekeurige toets moet drukken alvorens het gesprek naar u wordt doorverbonden.
  5. Druk op Terug

Klik-en-bel met Anywhere

De HIPPER app geeft u ook de mogelijkheid om een gesprek te laten opzetten door de telefooncentrale. De telefooncentrale belt uw eigen nummer. Zodra u opneemt wordt het gekozen nummer gebeld. Hierdoor ziet het gekozen nummer uw zakelijke nummer en zijn de belkosten op uw zakelijke telefooncentrale.