Dataverbindingen

ADSL, ISDN, VDSL, SDSL, Fiber, WOK, kabel, tegenwoordig bestaat er een breed scala aan dataverbindingen. Vaak is het een hele puzzel om uit te zoeken wat u op dit moment heeft en wat u nodig heeft. Wij kunnen uw huidige dataverbindingen inventariseren en u voorleggen wat de mogelijke opties zijn om hierop te besparen.

Exchange Online

Uw e-mail, misschien wel uw belangrijkste communicatiemiddel en hierdoor een belangrijk aspect van uw onderneming. U kunt het niet veroorloven om zonder e-mail te zitten en met Exchange Online hoeft dat ook niet! Met een up-time van 99,9% heeft u de garantie dat u nooit zonder uw e-mail komt te zitten.

Hosted VoIP

Met Hosted VoIP heeft u een complete telefonie oplossing die schaalbaar is en eenvoudig met uw onderneming kan mee groeien of krimpen. Met deze telefonie oplossing hoeft u geen investeringen vooraf te maken. Met Hosted VoIP heeft u een toekomstvaste telefonie oplossing in de cloud, daardoor is deze eenvoudig te beheren en bent u overal bereikbaar.

Huisstijl en drukwerk

Startende bedrijven en zelfstandigen kiezen er steeds vaker voor om hun drukwerk zelf te ontwerpen. Dit is te begrijpen want het inhuren van een grafisch bedrijf is een prijzige aangelegenheid. Toch kan het ontwerpen van uw eigen drukwerk een stuk ingewikkelder zijn dan verwacht. Hierbij helpen wij u graag. Wij regelen alles voor u, van uw logo en huisstijl ontwikkeling tot het drukwerk van uw visitekaartjes.

Office 365

Met Office 365 maakt u gebruik van uw bekende Office pakket en de flexibiliteit van de cloud. Te allen tijde heeft u toegang tot uw Office applicaties en bestanden, waar u ook bent. U kunt op eenvoudige wijze uw bestanden bewerken op uw pc, Mac en zelfs op uw tablet en smartphone! Een bijkomend voordeel van Office 365 is dat u per maand betaalt, dus geen investering meer vooraf.

Perfectview

Het is vandaag de dag belangrijker dan ooit om relaties te beheren. Perfectview is de relatiebeheersoftware waarmee elke organisatie meetbaar meer resultaat kunt behalen uit relatiebeheer, klantenservice, sales en marketing. Zo heeft elke organisatie met Perfectview grip op klantprocessen, kunnen ze klantgerichter werken en doelstellingen realiseren.

Starterspakket

Hét unieke product van Strazo, het Starterspakket. Deze pakketten zijn speciaal samengesteld voor startende ondernemingen en ondernemingen die willen migreren naar de cloud.

Website

In deze tijd kan een onderneming niet meer zonder een website. Het nadeel daarvan is dat veel ondernemers niet de kennis bezitten om deze zelf te ontwikkelen of de juiste persoon kennen die dit voor hun kan doen. Daarom heeft Strazo, speciaal voor starters, basis websites waaruit u kan kiezen.

Werkplekpakket

Met een werkplekpakket hoeft u geen investering meer te doen in uw ICT omgeving. Voor een vast bedrag per maand heeft u een complete werkplek, inclusief telefonie.

Werkstation Lease en Support

Een onderneming zonder computer is bijna ondenkbaar, maar daar is altijd weer de investering van een computer. En als u problemen heeft met uw computer? Gaat u deze zelf oplossen of heeft u daar wat hulp bij nodig? Strazo begrijpt deze obstakels en heeft hiervoor het ideale product. Bij Strazo kunt u, voor een vast bedrag per maand, uw ICT infrastructuur leasen en hier support op krijgen. Uiteraard zijn deze 2 producten ook afzonderlijk te verkrijgen.